Prelungitor/ adaptor PowerStrip multifuncțional EGG Traveler

240,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU IT20EQC01-135

Descriere

Acest gadget util combină funcționalitatea prelungitor universal, powerbank cu încărcare wireless și prin cablu, precum și un adaptor pentru diferite tipuri de prize. Principala problemă rezolvată de acest dispozitiv este incompatibilitatea prizelor și prizelor de la adaptoarele de alimentare ale diferitelor dispozitive. Este deosebit de relevant pentru călătorii pasionați sau pentru cei care adesea trebuie să călătorească în călătorii de afaceri în alte țări.

Pentru aceasta, dispozitivul este echipat cu 3 cabluri. Sursă de alimentare cu prize tip G, C și A. Când este conectat la rețea, gadgetul se transformă într-o priză de alimentare adecvată pentru încărcarea laptopului, smartphone-ului sau a oricărui alt dispozitiv. În acest scop, sunt prevăzute găuri speciale deasupra, care sunt potrivite pentru dopurile de tip C și A. Dopurile de tip C sunt răspândite în principal în Europa, tipul A în Japonia, America Centrală și de Nord și alte regiuni.

De asemenea, EGG Traveler poate, fără a se conecta la rețea, să utilizeze pentru încărcarea gadgeturilor mobile prin conectori USB, el are două dintre ele. Și smartphone-urile care sunt compatibile cu tehnologia Qi, le puteți pur și simplu pune pe deasupra.

Capacitatea bateriei încorporate în gadget face 6 700 mAh. Dimensiunile EGG Traveler sunt de 13,5 x 9,5 x 3 centimetri cu o greutate de aproximativ 300 de grame. Un set de dispozitive cu cabluri va fi livrat într-o carcasă specială specială. 


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.