Plasa de protectie de gradina Simmpu, polietilena, alb, 2,5 x 6 m

66,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001DMLIQR

Descriere

 Noua polietilenă de înaltă densitate este selectată ca materie primă, iar plasa este prelucrată prin desenarea și țeserea sârmei. Are caracteristicile rezistenței ridicate la tracțiune, rezistenței la căldură, rezistenței la apă, rezistenței la coroziune și rezistenței la îmbătrânire.Deoarece lumina soarelui, ploaia și aerul pot trece prin ea, poate fi folosită în orice anotimp. Materialul PE poate rezista, de asemenea, în mod eficient razelor ultraviolete. Poate fi tăiat în diferite dimensiuni, după cum este necesar. În plus, instalarea este ușoară prin atașarea la pământ cu cuie.

Detalii:

Material; polietilena

Culoare: alb

Dimensiuni: 2,5 x 6 m

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.