Plafoniera SARSINA C 97961 Eglo Connect, RGB+TW LED 34W, 4250lm, alb

380,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU 1000164148

Descriere

Plafoniera Sarsina C 97961 Eglo Connect, este realizata in stil pur modern fiind destinata iluminatului general din zonele interioare ale casei dar si iluminatului tehnic din zonele de servicii, birouri, sali de conferinta, cabinete medicale, spitale, scoli, magazine si spatii comerciale. Gratie calitatii materialelor, aluminiu alb si panoul led din policarbonat alb cu o mare putere de iluminare, acesta este ideal celor ce isi doresc calitate si un design modern.

Gratie functiei TW temperatura de culoare a lămpii poate varia de la 2700 K la 6500 K, ceea ce înseamnă că poate ilumina camera cu o lumină alb cald, alb natural sau alb rece, iar prin functia RGB Sarsina vă poate ridica dispoziția cu modul său de schimbare automată a culorilor. De asemenea Sarsina este dimabila, ceea ce inseamna ca veti putea regla intensitatea luminii prin telecomanda sau cu ajutorul aplicatiei ce poate fi instalata pe telefonul dvs.

Cu ajutorul aplicatiei sau accesorilor (telecomanda si/sau priza EGLO CONNECT ori senzor de miscare), produsul poate avea urmatoarele functii: control la distanta prin integrare la WiFi, control prin comenzi vocale prin Amazon Echo si Google Home, functie Day&Night, detectarea miscarii.

Eglo este unul dintre lider mondiali in producerea corpurilor de iluminat care se distinge prin produse ce reflecta tendintele in iluminatul interior, realizate la cele mai inalte standarde de calitate.

Tip produs Plafoniera
Material aluminiu; acrilic
Culoare montatura (baza) alb
Culoare abajur (dispersor) alb
Stil Modern
Inaltime (mm) 50
Diametru (mm) 600
Numar becuri (fasung) 1
Becuri incluse LED
Tip fasung / dulie LED
Putere MAX (W) 34W
Tensiunea principala 220-240V,50/60Hz
Certificări CE
Factor de protectie IP20
Clasa energetica A++
LED incorporat da
Flux luminos (Lumen) 4250
Temperatura de culoare(Kelvin) 2700-6500K
Functii control via APP + remote control, BLE, CCT, RGB
Telecomanda inclusa da
Echivalent incandescent (W) 240
Durata de functionare normala (h) 25000
Greutate neta (kg) 5.5
Producator Eglo

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.