Perna pentru scaun COMFIER, cu incalzire si masaj, negru

175,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU SX0018T3ARF

Descriere

Masaj cu vibrații, nu shiatsu: perna de masaj cu 10 motoare de vibrație și funcție de căldură oferă un masaj liniștitor și blând pentru spate și coapse pentru a ameliora stresul, tensiunea și durerile musculare. Este doar un masaj vibrator, nu un masaj shiatsu cu bile rulante.

Detalii: 

Setare reglabila: Cu aparatul de masaj pentru spate puteti alege zona de masaj: gat, spate sau combina toate aceste zone impreuna, 5 moduri programate si 3 intensitati variabile de masaj pentru a va oferi cel mai bun masaj pe care il puteti regla.

Încălzire rapidă: Husa de masaj are 3 perne de încălzire pentru toată zona spatelui și a scaunului și oferă terapie termică pentru spate, șolduri și coapse. Iarna, este un încălzitor frumos pentru scaun. Încălzirea spatelui și a scaunului pot funcționa separat. Există 2 setări de căldură disponibile.

Încălzitorul scaunului cu pernă termică este echipat cu un regulator de termostat de protecție la supraîncălzire, care este certificat UL și a fost testat strict pentru controlul calității și siguranță. Fiecare placă de încălzire cu funcție de oprire automată asigură o utilizare în siguranță. Cronometrul este de 30 de minute pentru a se opri automat.

Alimentare: priza 220-240 V

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.