Perna pentru cada Idle Hippo, albastru deschis, 35 x 33 x 12,7 cm

53,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001FO52KL

Descriere

Aceasta perna lombara cu plasa de aer 3D cu contur elastic de umplere se adapteaza curbei corpului tau fara deformare, perfecta pentru traversele laterale, spate sau stomacale. Respirabil și rece la atingere – cu ventilația 3D, perna de spate respirabilă permite un flux de aer constant și revigorant în interior pentru somn, suprafața moale nu se încălzește sau umedă ca spuma cu memorie și oferă un mediu de dormit confortabil și confortabil pentru un somn bun. Îngrijire ușoară și durabilă - Materialul unic, țesut în aer liber, utilizat în perna noastră de susținere din spate, îl face extrem de igienic și durabil, fără miros sau miros chimic. Doar aruncați-l în mașina de spălat pentru a-l menține curat și se usucă super repede.

Detalii:

Culoare: albastru deschis

Dimensiuni: 35 x 33 x 12,7 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.