Perna ergonomica Karll, spuma de memorie cu infuzie de gel, husa detasabila, hipoalergenica, 60 x 40 cm

[1]
91,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 269
Cod produs - SKU PGEL1

Descriere


Cu siguranță îți dorești să poți dormi profund și să ai un somn odihnitor și o poziție corectă a corpului în timpul somnului. În acest sens, îți recomandăm cu încredere perna ergonomică Karll, realizată din spumă de memorie cu infuzie de gel, hipoalergenică și cu dimensiunile de 60 x 40 cm.

Perna ergonomică Karll este concepută pentru a-ți oferi o susținere optimă a corpului în timpul somnului, menținând astfel curbura naturală a gâtului și ameliorând durerile de spate, gât și umeri. Prin susținerea corectă a corpului în timpul somnului, această pernă îmbunătățește circulația și favorizează o respirație ușoară datorită infuziei cu gel.

Infuzia de gel din această pernă oferă prospețime și contribuie la un somn odihnitor și confortabil, iar husa cu Aloe Vera este anti-stres, hipoalergenică, respirabilă și lavabilă, asigurând astfel igiena și confortul necesar pentru o experiență de dormit optimă.

Această pernă ergonomică este proiectată pentru a se adapta oricărei poziții de dormit și oricărei forme a corpului, menținând astfel linia naturală a coloanei vertebrale, a capului și a gâtului. În plus, perna își păstrează forma și fermitatea în timp, asigurând o susținere optimă pe termen lung.

Pentru a ne asigura că beneficiezi de o experiență completă de la deschidere și până la utilizare, perna este livrată rulată, sigilată în vid și ambalată în plastic, astfel încât își va recăpăta dimensiunile inițiale în maxim 24 de ore.

Perna ergonomică Karll este o alegere excelentă pentru tine dacă dorești să beneficiezi de un somn odihnitor și de o poziție corectă a corpului în timpul somnului, menținând astfel sănătatea coloanei vertebrale și ameliorând durerile de spate, gât și umeri. Așadar, te invităm să încerci perna ergonomică Karll și să experimentezi beneficiile sale în timpul somnului!

Relaxează-te in lumea viselor cu perna ergonomică infuzată cu gel care se adaptează oricărei poziții de somn și nu se deformează!

  • Menține curbura naturală a gâtului
  • Ameliorează durerile de spate, gât, umeri
  • Îmbunătățește circulația
  • Îmbunătățește calitatea somnului
  • Favorizează o respirație ușoară datorită infuziei cu gel
  • Își păstrează fermitatea în timp
  • Proiectată pentru toate pozițiile de dormit
  • Design ergonomic
  • Husă detașabilă

Detalii: 

Culoare: albastru

Dimensiune: 60 x 40 cm

Potrivită pentru orice poziție de dormit și orice formă a corpului

Susține linia naturală a coloanei vertebrale, a capului și gâtului

Se curăță ușor

Infuzia de gel oferă prospețime pentru un somn odihnitor

Își păstrează forma pentru o susținere optimă

Husă cu aloe vera

Anti-stres, hipoalergenică, respirabilă si lavabilă

Nota producator: Pernele vin rulate, sigilate în vid și ambalate în plastic, așa că vă rugăm să o lăsați până la 24 ore să revină la dimensiunile inițiale!


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.

D
Daisa Emilia Gabriela Crinela
06 sept. 2023
O recomand! Pur și simplu gâtul meu are susținerea aia de care are nevoie cât e noaptea de lungă! Am luat-o și încercat-o fiind puțin sceptică dar chiar e fain să dormi pe ea.