mystery box la 40 de ron

Perie scurta cu autocuratare pentru parul de animale KHLRDK, ABS/silicon, alb/verde,

25,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001LPJI4Z

Descriere

 Îndepărtarea părului nostru pentru animale de companie are mai multe funcții, cum ar fi deschiderea nodului, îndepărtarea părului, masajul, curățarea, curățarea completă, o perie în loc, astfel încât animalul tău de companie să se poată bucura de o experiență de îngrijire la nivel de salon. Pieptene de îndepărtare a părului pentru curățarea animalelor de companie: Vă place să aveți grijă de dvs.! Pieptănă-ți pisica/câinele în mod regulat și vei constata că se toarce cu o fericire puternică. Umanizează designul: substratul periei pentru câini este o structură ergonomică care împiedică încordarea mâinilor și a încheieturii mâinii atunci când periezi animalul de companie, pieptănarea părului de companie este proiectată mai mult pentru a economisi forță de muncă.

Detalii:

Material: ABS/silicon

Culoare: alb/verde

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.