Pensule de acuarele cu rezervor reincarcabil PAJWITHL, alb, nailon

[1]
25,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001GGNWMD

Descriere

. Peri durabili din nailon: moale și elastici, absorbție bună a apei, nu este ușor de împărțit, ușor de curățat, de bună calitate, lovituri sensibile de perie și linii de desen netede. Tija de inalta calitate: lungimea suportului stiloului de 18cm, senzatia confortabila a mainii, forma simpla. Portabil de utilizat: ușor de dezasamblat și curățat, trebuie doar să umpleți tubul stiloului cu cantitatea necesară de apă sau cerneală pentru a ieși. Alegere excelenta: 1 set de 6 perii, 3 capete plate (5mm, 8mm, 10mm) si 3 capete (3mm, 4mm, 5mm), completate cu dimensiuni. Potrivit pentru adulți și copii cu vârsta peste trei ani, este o alegere excelentă pentru creația ta.

Detalii:

Material: nailon

Culoare; alb

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.

M
Maria Vartolomei
18 iun. 2023
Foarte bune pentru mânuțe de pitici.