mystery box la 40 de ron

Comodă TV cu 2 sertare, lemn masiv de sheesham

550,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU KD1675.1904642

Descriere

Descriere

Această comodă TV vintage, din lemn masiv de sheesham, este atât elegantă, cât și practică. Poate fi folosită și ca bufet sau servantă. Datorită designului elegant, această comodă TV va deveni punctul de atracție al oricărei încăperi. Această comodă TV are un blat robust, pe care puteți așeza obiecte decorative, precum coșuri cu fructe sau vaze. Este prevăzută cu 2 sertare mari, ce oferă suficient spațiu de depozitare pentru bijuterii, produse cosmetice sau alte lucruri personale.

Această comodă TV din sheesham este realizată din lemn masiv. Sheeshamul este un lemn tropical de esență tare, faimos pentru granulația sa bogată, acesta fiind cunoscut și ca lemn de trandafir sau palisandru. Este realizată exclusiv manual, iar datorită granulației frumoase a lemnului, fiecare piesă de mobilier este unică și ușor diferită de cealaltă. Picioarele robuste din lemn contribuie la robustețea construcției.

Notă importantă: Culorile variază de la o piesă la alta, fiecare dintre piesele noastre fiind unică; livrarea este aleatorie.

Specificații

  • Culoare: Maro
  • Material: Lemn masiv de sheesham
  • Dimensiuni: 116 x 42 x 40 cm (l x ad. x î)
  • Cu 2 sertare spațioase
  • Lustruit, vopsit și lăcuit

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.