mystery box la 40 de ron

Patura ponderata Cura, alb, bumbac, 9 KG, 150 x 210 cm

250,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU SB09HKHT5SR

Descriere

Păturile ponderate cu cura cu reglare a temperaturii sunt formate din șapte straturi pentru a obține un confort și o funcționare maximă. Plapuma noastră ponderată de înaltă calitate este proiectată în Suedia și fabricată din bumbac 100% hipoalergenic. Greutatea păturii ponderate provine din mărgele naturale de sticlă măcinată care creează o presiune echilibrată pe întregul corp. Margelele de sticla sunt realizate din nisip natural de silice, sunt igienice si silentioase chiar daca te misti in somn. Bucurați-vă de o plapumă de răcire pentru nopțile calde de vară sau de o plapumă caldă pentru nopți reci datorită materialului rezistent la umiditate.

Detalii:

Material: bumbac

Culoare; alb

Dimensiuni: 135 x 200 cm / 5 KG

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.