Pantofar Loret, pal, negru/ violet, 8 perechi, 104 x 46 x 23

420,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU VLAM1669.22795810

Descriere

Dulapul pentru pantofi Loret V2 este soluția ideală pentru depozitarea pantofilor pentru holurile mai mici. Este echipat cu două uși  și un sertar deasupra lor. În spatele fiecărei uși sunt două rânduri pentru depozitarea pantofilor. În total puteți stoca până la 8 perechi de pantofi în acest dulap, în funcție de mărimea și forma pantofilor. Deasupra dulapului există un panou decorativ din sticlă pentru depozitarea/ expunerea obiectelor decorative.

Dulapul pentru pantofi are o carcasă mată, acoperită cu melamină (partea de sus, părțile laterale, suportul din sticlă și plinta din față) în culoarea modernă negru. Partea din față este fabricată din MDF și este disponibilă în strălucire ridicată cu margini rotunjite. 

Mânerele sunt din plastic argintiu. Instrumentele de asamblare sunt realizate din metal și asigură o instalare fermă. Pentru mai multă stabilitate și rezistență, sunt utilizate lamele telescopice din metal pentru sertar. Pentru a oferi unității mai multă stabilitate, trebuie să o fixați pe perete cu accesoriile incluse. Instrucțiunile de asamblare ușor de urmat asigură o auto-asamblare directă a unității.

Detalii:
Material: Material pe bază de lemn
Tipul de montare: Atașament la perete
  • În funcție de forma și mărimea încălțămintei, potrivit pentru până la 8 perechi de pantofi
  • Dimensiunile în cm (WxHxD): 46 x 104 x 23


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.