Oglinda de machiaj Weily, LED, ABS, alb, 34,5 x 24 cm

60,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX000R3L72X

Descriere

Detalii: 

Culoare: Alb

Material cadru: ABS

Oglinda de machiaj WEILY este echipată cu o mărire de 1X/2X/3X. Asigurați-vă că fiecare detaliu al părului și al machiajului este îngrijit cu funcția de zoom convenabilă. Cu ajutorul ecranului tactil, puteți aprinde/stinge lumina prin apăsare scurtă și puteți regla luminozitatea prin apăsare lungă.

【36 de lumini LED îmbunătățite】 Oglinda de machiaj cu lumini iluminată WEILY are un sistem de iluminare cu bare LED încercuite care vă oferă o vedere clară, lumină naturală și un mediu de machiaj strălucitor. Comparativ cu celelalte 21 de oglinzi iluminate sau cu 2 oglinzi cu bandă LED, oglinzile WEILY vă ajută să vă machiați și să aveți un machiaj perfect.

【Rotație de 180 de grade】Oglinda WEILY poate fi reglată și fixată la 180 pentru a asigura un unghi de vizualizare perfect și confortabil pe masa dvs., convenabil pentru bărbierit dimineața bărbaților și machiajul femeilor.

【Moduri de alimentare】 Atât bateriile AAA de 4 buc (nu sunt incluse) cât și cablul micro USB (inclus) pot alimenta această oglindă iluminată. În plus, designul său în trei ori vă permite să duceți oglinda cosmetică iluminată oriunde când mergeți. Vă rugăm să rețineți că această oglindă nu poate fi încărcată.

Dimensiune: 34,5 x 24  cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.