Mop cu aburi Vytronix R4SFL, negru/rosu, 113 x 30 x 17,5 cm, 1600W

390,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 39
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU VYTRONIXRFL

Descriere

Fie că este vremea curățeniei de primăvară sau dacă trebuie doar să îndepărtezi murdăria tare din casă, te-am acoperit cu mopul nostru puternic cu abur. Cu un timp de încălzire de 25 de secunde, este întotdeauna gata de funcționare (aproape instantaneu). 

Detalii: 

Rezervorul de apă detașabil de 400 ml face curățarea podelelor mai rapidă și mai ușoară, deoarece capacitatea mare înseamnă că nu trebuie să vă opriți atât de des pentru reumplere. Controlul setării aburului și indicatorul luminos vă permit să comutați fără probleme între tipurile de podea, asigurându-vă că utilizați cantitatea potrivită de abur pentru podeaua pe care o curățați.

R4SFL are, de asemenea, un tampon din microfibră pentru o curățare mai minuțioasă decât capetele de mop tradiționale. Este lavabil la mașină, așa că tot ce trebuie să faceți este să-l aruncați în mașina de spălat după utilizare și, odată uscat, este gata pentru următoarea curățare. Pentru covoare, această mașină vine chiar și cu un glisor pentru covoare - special conceput pentru a împrospăta mobilierul moale. 

Ai crede că face toate acestea fără a fi nevoie de niciun fel de substanțe chimice? Așa este, tot ce are nevoie este puterea aburului și, pentru că este subțire și ușor, poți curăța cu ușurință toată casa.

Un cablu de alimentare de 6,5 metri vă permite chiar să ajungeți în fiecare colț al unei încăperi fără a comuta prizele, iar cârligul de depozitare a cablului ține totul bine înfășurat pentru o depozitare fără probleme atunci când nu este utilizat.

Putere: 1600W

Timp de încălzire de 25 de secunde

Timp de abur de 20 de minute

Cântărește doar 2,6 kg

Capacitate de umplere 400 ml

Cablu de alimentare de 6,5 m

Dimensiuni: (Î)113 x (L)30 x (D)17,5cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.