Mocheta LC&TEAM, textil, gri deschis, 45 x 300 cm

55,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU AMZX001A38P3X

Descriere

Covorul accesibil LC&Team nu este potrivit doar pentru uz casnic, ci și pentru utilizarea în diverse magazine, hoteluri sau ca covor de nuntă, covor de petrecere, covor de expoziție, covor de recepție și multe altele.

Detalii: 

Stratul de silicon electrostatic de pe spate face ca covorul să fie autoadeziv fără lipici.

Designul moale și decupabil al covorului vă rezolvă nevoile într-o singură rolă. Tăiați-o la dimensiunea dorită și este ușor de utilizat în sufragerie, bucătărie, tocul ușii sau scară.

Materialul covorului absoarbe cu usurinta apa si poate fi folosit in bai sau bucatarii pentru a preveni pardoselile alunecoase cu apa. De asemenea, oferă o anumită protecție împotriva prafului atunci când este utilizat în deschiderile ușilor.

Dimensiune: 45 x 300 cm

Culoare: gri deschis

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.