Mini incalzitor cu ventilator Yiko, negru, 15 x 11 x 23 cm, 1500 W

100,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 6
Cod produs - SKU SX001MZXYCL

Descriere

3 setări reglabile: inclusiv căldură mare (1500W), căldură scăzută (600W) și setarea vântului natural, ideale pentru încălzirea unei zone eficiente energetic din birou, dormitor, sufragerie, baie sau alte încăperi. Cu telecomandă și funcție de cronometru. Telecomandă inteligentă, ușor de utilizat; cronometru de la 1 la 7 ore, libera alegere.

Detalii: 

Oscilație de 90°: Acest încălzitor cu ventilator cu economie de energie poate fi rotit cu 90 de grade dintr-o parte în alta, astfel încât încălzește camera rapid și uniform, menținând o temperatură constantă.

Acest mini încălzitor electric cu ventilator folosește tehnologia proprie care reduce zgomotul ventilatorului și oferă o adiere liniștită și caldă care oferă confort de lungă durată pentru dormit și lucru în timpul iernii.

Cu protecție încorporată împotriva supraîncălzirii și protecție împotriva răsturnării, încălzitorul se va opri automat dacă vă împiedicați accidental de el. Aplicăm un strat protector pe suprafața plăcii de încălzire pentru a proteja încălzirea de deteriorarea în timpul transportului. Acest încălzitor este fabricat din materiale ecologice și materiale ignifuge, nu conține substanțe nocive și nu se aprinde.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.