Mini aspirator portabil Recuum, raincarcabil, plastic, gri, 16,5 x 16 x 5,5 cm

185,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU IT22IVQ11-110

Descriere

Mini aspirator portabil fara fir, care este foarte convenabil si usor de utilizat oriunde este nevoie, datorita designului sau portabil, usor si compact. In plus, poate fi demontata, ceea ce faciliteaza curatarea si depozitarea Dispune de un rezervor cu o capacitate de 100 ml si filtru detasabil, lavabil si reutilizabil, ceea ce economiseste resurse intrucat se evita necesitatea pieselor de schimb. Include doua tipuri de duze de aspiratie pentru a se adapta nevoilor si caracteristicilor zonei de curatat. Duza de aspiratie lunga si fina este ideala pentru colturi, colturi, scaune, ferestre, zone greu accesibile si multe altele. Duza de aspiratie cu perie este perfecta pentru tapiterie, covorase, tastaturi si multe altele. Acest aspirator multifunctional cu sistem de aspirare ciclon este foarte flexibil, deoarece poate fi folosit pentru curatarea rapida in masina, acasa, etc., indepartand eficient praful, firimiturile, murdaria, parul de animale etc. Apasarea butonului de pornire / oprire aprinde lumina LED pentru o vizualizare mai buna. Cablul de incarcare USB inclus are un indicator LED de incarcare.

Detalii:

Culoare: gri

Material: plastic

Dimensiune: 16,5 x 16 x 5,5 cm

Putere: 40 W.

Baterie: Li-ion 7,4 V / 1800 mAh

DC In: 5 V / 1 A

Iesire DC: 8,4 V

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.