Măsuță dreptunghiulară de cafea Alys cu blat din marmura, alb / auriu, 120 cm x 75 cm x 35 cm cm x

710,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU DEL0POO01-111

Descriere

Blat de masă: piatră de marmură naturală Structură: metal Culoare Marmură alb-cenușie, ușor strălucitoare Structura: Auriu mat Măsurători Latime 120 cm Înălțime 35 cm Adâncime 75 cm Grosimea vârfului: 17 mm Grosimea structurii: 12 mm Greutate netă: 56 kg Detalii Masuță elegantă de cafea

Blat din marmură de înaltă calitate Blatul de masă a fost tratat cu un agent de impregnare pentru marmură care reduce impregnarea murdăriei și lichidelor în marmură. Deoarece marmura este un produs natural, pot apărea variații de culoare și marmorare. Pentru a întări blatul de masă din marmură, partea inferioară a fost echipată cu o placă MDF. Masa se livrează ambalată pentru a economisi spațiu și necesită asamblare completă după despachetare.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.