Masuta de cafea Yoris by Schöner Wohnen, lemn masiv/metal, 46,5 x 45 x 45 cm

813,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PLSC1002.51185655

Descriere

Colecția SCHÖNER WOHNEN aduce modernitate și naturalețe în sufragerie cu măsuța de cafea YORIS cu un diametru de 45 cm. În plus, măsuța de cafea oferă spațiu pentru tot ce este necesar lângă canapea.

Masa de cafea YORIS combină un cadru din metal negru cu un blat de masă din lemn din fag masiv periat pentru a crea o piesă de mobilier lmodernă și totuși ușoară în mod natural. Lemnul folosit provine din silvicultură durabilă. În plus, măsuța de cafea fabricată în Germania poartă marca de calitate „Golden M”. Deoarece blatul de masă este un produs pur natural, există variații naturale de culoare în bobul de lemn. De aceea, fiecare măsuță de cafea este cu adevărat unică. În plus față de aspectul său la modă, măsuța de cafea are un spațiu suficient pentru accesorii de casă, băuturi, gustări și materiale de lectură. Masa de cafea poate fi combinată cu modele de mobilier în stil industrial.

Detalii: 

Dimensiunea totală: 46,5 cm H x 45 cm L x 45 cm L
Greutate totală: 11 kg
Piese incluse în livrare: 1
Culoarea blatului: maro
Culoarea containerului: antracit
Material de masă: Lemn solid de stejar
Material pentru containere: metal


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.