Masuta de cafea Victoria lemn/arama, alb, 2 sertare, 118 x 59 x 41 cm

720,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU OT11395055

Descriere

Material: lemn certificat FSC®
Material mânere: aramă

Culoare: crem / alb


Dimensiuni
Lățime 118 cm
Adâncime 59 cm
Înălțime 41 cm

Blat de masa gros de 1,9 cm
Toate informațiile sunt aproximative.


Specificatii
Numărul sertarelor 2

Aspectul de bun gust și funcția practică sunt combinate de măsuța decorativă de cafea «Victoria» a brandului Home affaire. Se caracterizează prin aspectul atractiv al cadrului și marginea aurie de pe sertare. Masa din camera de zi oferă suficient spațiu pentru decorațiuni, revista programului sau telecomenzi pe partea de sus a mesei dreptunghiulare. Alte ustensile pot fi depozitate în cele două sertare într-un mod opac și rezistent la praf. Masa este realizată din material lemnos certificat FSC® cu o structură vizibilă. Acesta se îmbină deosebit de armonios în mobilier în stilul modern de țară. O îmbogățire pentru ambianța de acasă: măsuța decorativă de cafea "Victoria".

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.