Măsuță laterala transparentă Gaston, tava detasabila, 59.5 x 59.5 x 33 cm

528,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU IT20IPL17-171

Descriere

Elegant 100% PMMA din polimeri, măsuța de cafea transparentă cu două rafturi transparente: baza pentru vase, gustări sau ziare și raftul superior, care este o tavă utilă pentru servirea micului dejun în pat sau pentru servirea cafelei sau a ceaiului.   Proprietățile fizice ale plexiglasului (rezistent la șocuri, nedeformabil, neschimbat, izolație termică) fac căruciorul potrivit atât pentru mediul interior, cât și pentru cel exterior. Luminozitatea și strălucirea sa rămân constante și neschimbate în timp. Plexiglasul PMMA din polimeri virgini utilizați de Iplex Design este netoxic, hipoalergenic, inodor și anti-bacterian. 100% reciclabil.   Conform UNI EN 71-3: 200. Proiectare: Echipa Iplex. Proiectat, dezvoltat și fabricat în Italia cu materiale italiene.

Dimensiuni: 59,5 × 59,5 × 33 cm

Material: 100% polimer PMMA

Culoare: transparentă

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.