Masuta de cafea Chevy, lemn masiv, multicolor, 45 x 80 x 80 cm

975,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU VDAX2456.25521130

Descriere

Această măsuță de cafea din lemn în stil antic este un accesoriu de viață atemporal pentru casa ta. Blatul său din lemn masiv oferă o suprafață stabilă și sigură pentru sustine ochelari, vaze, fructe sau ornamente. Această măsuță de cafea exotică este fabricată din lemn recuperat, ceea ce înseamnă că fiecare piesă de mobilier este unică și ușor diferită una de cealaltă. Mobilierul din lemn recuperat are caracteristici ale diferitelor lemne, cum ar fi lemn de tec, lemn de sheesham, salcâm, lemn de mango, lemn de saal etc. Lemnul recuperat este solid, stabil, durabil și frumos. Păstrarea acestei piese de mobilier acasă vă va arăta conceptul de conservare a resurselor, protecția mediului și dezvoltare durabilă. În plus, lucrarea manuală pură adaugă stilul spectaculos de epocă la măsuța de cafea și vă bucură cu amprenta sa exotică. Relaxați-vă și distrați-vă familia și prietenii în jurul acestei mese de cafea unice și originale! 

Detalii: 

Dimensiunea totală: 45 cm H x 80 cm L x 80 cm L
Greutate totală: 21 kg
Culoarea blatului: maro
Culoarea containerului: maro
Material de masă: Lemn solid
Material pentru containere: Lemn solid

Realizat manual
Lustruit, parțial vopsit și ceruit

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.