Masina de tocat carne Camry CR4810

310,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU CamryCR4010

Descriere

Produsul include : 3 site , accosoriu pentru carnati si accesoriu pentru kebbab

Un dispozitiv de incredere pentru cei care doresc sa-si pregateasca proprii carnati si carne tocata.

 

2 kg de carne intr-un minut

Mai mare decat camera de macinare standard numarul 8, este posibil sa macinati 2 kg de carne intr-un minut.

Datorita camerei de tocare ce este mai mare in comparatie cu cea standard(#8), aveti posibilitatea de a toca 2kg de carne pe minut.

 

Accesorii incluse

Masina de tocat carne dotata cu 3 site din otel inoxidabil inlocuibile cu diametre de gauri: 3mm, 5mm, 7mm. Setul include, de asemenea, un accesoriu pentru carnati, un atasament Kebbe si un impingator. Unitatea este fabricata din materiale rezistente, usor de demontat si de curatat. Utilizatorul poate alege dintre 2 viteze (inainte si inapoi - inapoi).

 

Masina are o putere de 500 W, cu o putere maxima de pana la 1600 W. Dispozitivul are un depozit incorporat pentru accesorii pentru a preveni pierderea acestora. Masina este echipata cu un cutit in forma de cruce pe doua fete, a carui durata de viata este mai mare, iar asamblarea este mai usoara, deoarece ambele parti sunt taiate. In acest fel, nu exista riscul de asamblare inversa a cutitului, in consecinta necesitatea demontarii intregii camere de macinare pentru a o pune pe partea de taiere, ca in cazul cutitelor unilaterale.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.