mystery box la 40 de ron

Mașină de pâine Kenwood BM350, 645W, 14 Programe, Argintiu

405,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU IT20DEG06-193

Descriere

Pregatirea painii de casa nu a fost niciodata mai usoara.
Masina de paine Kenwood BM350 reprezinta un real ajutor in bucataria dvs. Aceasta prezinta 14 programe pre-setate pentru toate tipurile de paine si aluat.

Incalzirea prin convectie impreuna cu puterea de 645W ofera o textura crocanta painii, intr-un timp foarte scurt. Puteti alege prepararea a 500, 750g sau 1kg de paine.

Timerul pentru 12 ore permite coacerea painii astfel incat aceasta sa fie pregatita exact la timp pentru micul dejun.
De asemenea, masina de paine pastreaza produsele calde timp de 1 ora de la oprirea din functiune. Aceste detalii pot fi verificate si modificate cu ajutorul panoului de control si al ecranului LCD care va ofera statusul programului ales. 
Setarile pentru tipurile diferite de crusta, va ajuta sa obtineti rezultatul mult dorit. Crusta poate fi usor, mediu sau bine-coapta.

Capacitate: 1 kg

Putere: 645 wați

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.