57%

Masca de protectie impotriva coronavirus FFP2 KN95

15,00 Lei (TVA inclus) 35,70 Lei
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU KN95

Descriere

! LA ECHIPAMENTELE DE PROTECTIE NU SE APLICA VOUCHERE SI NICI REDUCERI DE NICI UN TIP ! 

Forma 3D a mastii este proiectata pentru forma fetei umane, asigura etanseitatea si creste capacitatea de respiratie a mastii. Imbunatateste considerabil permeabilitatea aerului si o face mai confortabila de purtat si respirat.

Potrivita pentru protectia impotriva particulelor PM2.5, alimentelor, substantelor chimice, prafului de carbune, prafului de ciment, topirii si prelucrarii metalelor.

  • Blocheaza eficient peste 95% din virusuri și bacterii
  • Material de filtrare electrostatic, eficient împotriva PM2.5
  • KN95 / N95, respectă standardele internaționale 2626-2006
  • Blocarea prafului, polenului, virusului și altele
  • Cu bucla elastică de ureche, moale și confortabil de purtat
  • Daca ati comandat mai putin de 10 bucati, ne dati implicit acordul de a desigila punga si a va livra mai putine! La procesarea comenzilor, fiind echipamente medicale, fiecare masca va fi manevrata de un angajat EUROARLL echipat corespunzator cu manusi si masca de protectie, iar mastile vor fi puse in pungi pe care le vom sigila mai apoi.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.