Masă tip consolă Laura, metal/ sticla , 116 x 81 cm

1.041,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU MSDEQ18NOR23245-127015

Descriere

Consola modernă aurie în stil glamour  este o altă propunere impresionantă a brandului danez Nordal. Aici, producătorul a combinat rafinamentul vizual cu valorile funcționale, care este o rețetă ideala pentru o piesă de mobilier versatilă. Acest model va îndeplini amenajarea camerelor cu diverse scopuri și va găsi o gamă largă de aplicații. Va funcționa, de exemplu, ca pat de flori sau masă de toaletă. Două rafturi suplimentare sub blat măresc calitățile sale practice. Eleganța, rafinamentul și șicul consolei din sticlă prezentate vor contribui la întregul design. O consolă funcțională și de bun gust va fi cea mai potrivită pentru interioare cu estetică exclusivistă.

Materiale:

Rafturi: sticlă

Structura: metal vopsit

Culoare

Rafturi: transparent, negru 

Structură: auriu mat

Măsuri

Lățime 116 cm x Înălțime 81 cm x Adâncime 39 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.