Masă tip consolă Corisande din lemn masiv, alb, 80cm H x 70cm W x 32cm D

375,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU CCOP7027.32437541

Descriere

Această masă tip consolă Corisande este perfectă pentru holuri, zone de recepție și saloane, unde spațiul suplimentar este întotdeauna la îndemână, dar mobilierul voluminos nu este întotdeauna o opțiune. Concepută având în vedere viața modernă de astăzi, această consolă are o suprafață superioară robustă, două sertare și un raft inferior, această piesă poate fi utilizată pentru o gamă largă de ocazii și scopuri, în timp ce completează majoritatea decorului și temelor.

Confecționată din lemn de stejar și lemn mixt, cu finisaj lăcuit, consola afișează modelele și culorile naturale ale blatului de stejar ușor, rămânând în același timp protejată de scurgeri și lovituri ușoare, pentru o piesă durabilă. Raftul robust adaugă o varietate de opțiuni de depozitare, deoarece este potrivit pentru a ține pantofi, genți sau articole electronice mici, cum ar fi o imprimantă sau un tocător. Alternativ, raftul inferior poate fi folosit în scopuri decorative, prezentând plante sau ornamente. În timp ce sertarele oferă mai multe opțiuni pentru depozitarea obiectelor mici, precum obiecte personale, agende, chei și blocnote la îndemână.

Dimensiuni per total: 80cm H x 70cm W x 32cm D

Greutatea totală a produsului: 14 kg
Interior: 10cm H x 27cm W x 20cm D
Raft: 48cm H
Grosimea mesei: 2 cm
Culoare: Alb
Material blat: Lemn masiv de stejar

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.