Masa laterala ANYHI, metal/lemn, brun, 60 x 40 x 40 cm

[1]
75,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001H9MQC1

Descriere

Dimensiune: lungime 40, latime 40, inaltime 60 cm masa de cafea din lemn maro furniruit cu negru mat. Mese în stil industrial care merg bine cu interiorul. Recipiente: măsuță de cafea joasă cu tablă și plasă de fier, cutie de mijloc pentru obiecte mici. Noptiere pentru depozitarea obiectelor mici și organizarea utilizării frecvente. Ocazie multiplă: Masa de cafea este perfectă pentru a fi amplasată lângă canapea sau pat și poate fi amplasată în living, dormitor, studiu, balcon, bucătărie etc.

Detalii:

Material: metal/lemn

Culoare: brun

Dimensiuni: 60 x 40 x 40 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

5 din 5 stele
Din 1 voturi
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.

G
GRIGOROSCUTA ANCA
02 mar.
Excelenta, seamănă cu gama Vasagle care este mobila mea preferata și chiar am luat de aici câteva piese,este ușor de asamblat toate se potrivesc,sunt vopsite frumos,finisate curat chiar făcute cu respect pt client!