Masa de living Lynn, MDF, maro,160 x 90 x 75 cm

540,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU OT74975412

Descriere

Material: MDF

Culoare: maro


Dimensiuni
Lățime 160 cm
Adâncime 90 cm
Inaltime 75 cm
Grosime blat 1,6 cm
Înălțimea ramei mesei 9,8 cm
Toate informațiile sunt aproximative


Specificatii

Un vechi proverb spune: "Mâncatul și băutura țin trup și suflet împreună". Masa "Lynn" oferă exact zona potrivită pentru o masă extinsă pentru a începe ziua cu plăcere sau pentru a o lăsa să se termine confortabil seara cu familia. Fie că este în bucătărie sau în sala de mese separată, masa devine rapid noul centru al camerei. Acesta este fabricat din FSC® material din lemn certificat. Împreună cu scaune sau o bancă, zona de luat masa este perfectă și vă invită să zăboviți. Este, probabil, reținut, design clasic, care face masa de mese »Lynn» o piesă versatilă de mobilier care convinge pe întreaga linie.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.