Masa de living Denton Home Affaire, lemn masiv/ metal, natur/ alb, 140 x 78 x 85 cm

Home Affaire
1.070,00 Lei (TVA inclus)
Home Affaire
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU OTA58379752

Descriere

  • Home Affaire - Idilic, confortabil, maritim, rustic, modern

Combinația de materiale și culori din lemn masiv de salcam și picioare de masă din metal lăcuit alb creează o atmosferă modernă și confortabilă. Datorită aspectului fermecător, masa oferă mobilierului din sufragerie o notă specială. Pentru producție a fost folosit lemn masiv de salcam certificat FSC. Se potrivește cu diferite elemente de mobilier.

Detalii:

Lungime: 140 cm

Latime: 85 cm

Inaltime: 78 cm

Grosimea blatului mesei: 30 mm
Inaltimea piciorului: 730 mm
Greutate: 32 kg
Capacitate maximă de greutate: 50 kg
Material blat: Lemn
Material picior: Metal
Culoare: alb/ Salcâm (natur)
Lemn: Salcâm

Notă Dimensiuni Toate specificațiile sunt dimensiuni aproximative.

Notă materială Eticheta FSC® demonstrează că prin achiziționarea acestor produse promovați un management exemplar al pădurilor - în conformitate cu standardele ecologice, sociale și economice stricte ale Forest Stewardship Council® - și protejați resursele forestiere.

Lemnul este un material natural și ecologic caracterizat prin durabilitate. Lemnul oferă interiorului un sentiment de confort și calitate. Dacă numai suprafața de lucru a mesei este din lemn, atunci se va aplica o atenție specială numai la aceasta. Se recomanda acoperirea suprafetelor din lemn cu produse care protejeaza mobilierul din lemn atat de lumina solara cat si de zgarieturi. Se recomanda evitarea agentilor de curatare pe baza de alcool, clor sau amoniac. În cazul vărsării de lichide, uscați suprafața pentru a preveni absorbția lichidelor în lemn. Vasele fierbinți așezate pe suprafețe din lemn pot lăsa urme, așa că folosește protectie.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.