Masa Alfredo Andas by Home Affaire, lemn masiv, natur

Home Affaire
501,00 Lei (TVA inclus)
Home Affaire
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU ota33767604

Descriere

  • Andas - Modele reduse, minimaliste în stil scandinav
  • Picioare de frasin solid
  • Placa MDF furniruita

Elegant și util: vă puteți completa mobilierul din sufragerie cu masa spațioasă »Alfredo«, cu un design compact. Aspectul este caracterizat de granulația naturală a lemnului masiv de frasin. În plus, mobilierul pentru sufragerie impresionează printr-un limbaj de design fermecător cu colțuri ușor evazate. Masa de sufragerie poate fi combinată liber cu scaune de diferite stiluri. În cel mai scurt timp, puteți crea un loc în casa dvs. unde vă puteți întâlni familia la cină. Masa de sufragerie spațioasă „Alfredo” cu designul său compact se potrivește în diferite concepte de mobilier.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.