mystery box la 40 de ron

Lustra tip pendul Karll, cu LED, 34 x 23 cm

73,50 Lei (TVA inclus) 105,00 Lei valabil pana la 31 mar.
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU HX9400000

Descriere

Înveseliți serile întunecate și lungi de iarnă

Alegeți elemente de iluminat care conferă interiorului strălucire și căldură chiar și atunci când sunt îndepărtate, acestea vor fi un decor unic, interesant în sine. 

Plafoniera rotundă este un design unic de la renumita marcă Home Styling Collection. Un abajur din stamine subțiri creează un aspect industrial. Lampa este realizată din metal durabil și solid și formează întreaga structură a abajurului. Un astfel de articol va servi mulți ani fără a-și pierde aspectul. Datorită materialului folosit, lampa este ușor de curățat și întreținut

Culoarea neagră a lămpii arată elegant și se potrivește oricărui stil din interior. Mai ales se va încadra în amenajarea modernă a iubitorilor de mansardă, în stil industrial. Va arăta elegant în dormitor, sufragerie sau hol, și chiar și în camera copiilor. 

Caracteristicile produsului:

Lampă rotundă de tavan
Dimensiuni produs: 34 x 23 cm
surse de lumină LED cu economie de energie și ecologice incluse,
lumina subtilă dă interiorului o senzație de căldură și confort,
design unic - abajur stamină subțire
realizată din construcție metalică solidă
gadget modern de la marca Home Styling Collection.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.