Lingura pentru topire si turnare metal Unbekannt, lemn/metal, argintiu/maro 26 x 7 x 1,5cm

54,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001IV5HLZ

Descriere

Bază plană, potrivită pentru plite pe gaz și electrice

Aceasta este o parte esențială a echipamentului pentru turnare hobby. Așezați piesele metalice turnate în polonic și așezați-le pe o placă fierbinte sau pe altă sursă de căldură electrică și lăsați metalul să devină complet lichid (numai la temperatură scăzută). Nu este potrivit pentru aluminiu, zinc etc. Apoi se toarnă lichidul peste turnătorii de pe polonic într-o matriță asamblată pregătită. Bază plană, ceea ce îl face potrivit pentru plitele electrice, dar și potrivit pentru sobele cu gaz. Polonicul este magnetic, astfel încât unele aragazuri cu inducție funcționează, de asemenea. Nu este potrivit pentru foc deschis, deoarece mânerul este prea scurt. Potrivit pentru utilizatorii stângaci și dreptaci, deoarece există spire pe ambele părți ale bazinului. Manerul din lemn este rezistent la caldura si sta confortabil in mana.Lățimea bazinului (inclusiv gura de scurgere) este de 70 mm. Adâncimea bazinului este de 15 mm. 

Detalii:

Material; lemn/metal

Culoare: argintiu/maro

Dimensiuni: 26 x 7 x 1,5 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.