Lenjerie de pat cu husa pentru pilota Words rosie, pentru o persoana

150,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU IT20BAS03-320

Descriere

Set de plapumă modernă și elegant, cu  o față de pernă dublă , potrivită pentru renovarea dormitoarelor Setul cu țesătura sa fină din bumbac natural are o moliciune plăcută. Acest set de huse de plapumă este potrivit pentru decorarea dormitorilor cu fler și panache, fără a sacrifica calitatea unui produs de marcă. Imaginația și cercetarea, creativitatea și inovația sunt fundamentale pentru Bassetti care, mereu conștient de nevoile consumatorului, de calitatea materiilor prime, de tehnicile de prelucrare, de designul actual, creează un mod de a concepe casa și lenjeria, la un preț redus, personal și orientat spre viitor.

Dimensiuni: Lungime 200 cm x Lățime 200 cm

Dimensiuni fețe de pernă: fiecare L 50 cm, L 80

Material: 100% bumbac

Culoare: roșu

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.