Lant de lumini cu 100 de LED-uri Salcar, sarma de cupru, alb cald, 10 m

115,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001GEF9R1

Descriere

SALCAR lanț de lumină sârmă de cupru: 100 LED-uri albe calde 2700K, cablu lung de 10M, cablu de ghidare 30CM. Alimentat de 3 baterii AA (nu sunt incluse), deși priza nu este aproape, poate fi utilizată oriunde.

Funcția de sincronizare: puteți seta orele când este pornit (6 ore de alimentare, 18 ore oprite) și puteți seta, de asemenea, modul de lumină constantă, îl puteți ajusta în orice moment în funcție de nevoile dvs. (trebuie să resetați calendarul la schimbarea bateriei).

Rezistent la apă și portabil: evaluare IP44, compartiment baterie impermeabilă, astfel încât să poată fi utilizat și în aer liber. Compartimentul mic al bateriei este ușor de transportat și poate fi folosit pentru a decora orice loc.

Detalii:

Material: sarma de cupru

Culoare; alb cald

Dimensiuni: 10 m 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.