Lampadar solar Ecvivk, negru, LED, 8 culori, 3 niveluri de luminozitate, 150 cm

200,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU SX001KP1AZ1

Descriere

Senzor de lumină încorporată în lampă solară, porniți senzorul de lumină, din amurg până în zori, se aprinde automat atunci când este întuneric, când senzorul detectează lumina ambientală, lampa se aprinde automat. Lampă de podea cu LED-uri cu telecomandă, puteți porni în termen de 5-Utilizați 8m, apoi îl puteți utiliza în mod convenabil. Perfect pentru o lampă decorativă pentru grădină, terasă, piscină etc.Lampa solară de exterior se poate încărca automat în timpul zilei și se poate aprinde în întuneric, atunci când vremea este fără soare, puteți utiliza și cablul de încărcare USB pentru a încărca, odată încărcat complet, poate fi utilizat timp de 8-10 ore. Lampa solară de podea elimină hassle de cablu și nu necesită o priză, astfel încât să puteți aduce lumină în colțuri întunecate.

Detalii:

Alimentare solara

Dimensiuni: 150 cm 


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.