Lampadar Depuley, metal/plastic, negru/cupru, 29 x 170 cm

150,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU SB087TG4SXH

Descriere

Design umanizat: braț pliabil al lămpii și suport rotativ pentru lampă. Poate aduce lumină caldă în interiorul tău fără a ocupa mult spațiu, iar brațul și capul lămpii pot regla unghiul de iluminare ideal pentru tine.

Detalii: 

Un suport robust înseamnă că becul poate rămâne stabil chiar și în unghiuri extreme. Această lampă de podea este cea mai bună combinație de stabilitate și eleganță.

Lumină concentrată: Această lampă de podea retro are doar un singur suport de lampă care vă permite să obțineți iluminare cu lumină concentrată. Nu există umbră parțială, este prietenos pentru ochi, durabil, economisește energie și durabil.

Culoare: Negru/Cupru

Stil: Retro/Industrial

Durata de viata: 100.000 h. 

Lungime cablu: 250 cm. 

Max. Putere: 60 W.

Dulie bec: E27. 

Material: metal si plastic. 

Tensiune de intrare: 220 V - 240 V.

Dimensiune: 29 x 170 cm

Clasa de energie: F

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.