Lampa pentru plante AUIFFER, LED, reglabila

43,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001GU89FT

Descriere

Funcția de sincronizare: lampa plantei poate fi setată să se stingă după 3H/9H/12H. După ce ați setat orele, nu stingeți manual lumina și nici nu întrerupeți alimentarea cu curent, lumina se aprinde automat a doua zi și în fiecare zi la aceeași oră.

Detalii: 

10 niveluri de luminozitate: lampă cu LED pentru plante există 10 niveluri diferite de luminozitate reglabile 10%, 20%, 30%, 40%, 50%, 60%, 70%, 80%, 90%, 100% - pentru a satisface iluminarea fiecăruia cerinţele plantei în diferite faze.

Lampa de creștere cu LED are un port USB. Îl puteți conecta la o priză USB sau la o priză DC  din birou sau acasă. Mai ales dacă plantele au nevoie de lumină suplimentară în interior pe ploaie, zăpadă sau întuneric. Lampa cu LED pentru plante ideala pentru iluminarea plantelor de gradina de interior.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.