Lampă de podea cu led Shining Eye, polietilenă reciclabilă, antracit, 42 x 26 x 24 cm

660,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU IT21SEO02-264

Descriere

Lampa de podea reprezintă o piesă de mobilier versatilă și funcțională : forma sa ovală atemporală este capabilă să creeze o atmosferă perfectă și elegantă.
Liniile moi și rotunjite se potrivesc cu ușurință orice mediu, atât interne , cât și externe, și pot fi poziționate în mod individual sau într - un grup, creând întotdeauna compoziții noi și originale, în funcție de nevoile și gusturile dumneavoastră.
Un produs original și modern care combină designul modern și tradițional, cu o formă inovatoare care captează atenția pentru o atmosferă sugestivă și primitoare.
Fabricat din polietilenă de înaltă calitate pentru a atinge durabilitatea maximă: astfel, pe lângă faptul că este rezistent și durabil, este și reciclabil .
Efectul luminii contribuie la crearea atmosferei și afectează bunăstarea celor care o experimentează. Acesta este motivul pentru care iluminatul este important pentru calitatea vieții: sursele de lumină mici, cum ar fi această lampă, pot face mediul mai primitor și atractiv.

Detalii:

Fabricat din polietilenă reciclabilă și durabilă

Clasa de protecție: IP44 rezistent la intemperii, îngheț, raze UV, ploaie și temperaturi de la - 40 ° C la + 50 ° C

Dimensiuni: L 42 x P 26 x H 24 cm

Culoare: antracit

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.