Lada pentru depozitare, lemn de stejar, maro, 51 x 100 x 46 cm

880,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU GGSA1156.19587903

Descriere

Această cutie robustă și solidă pentru pătură din stejar este ideală pentru utilizare în dormitor, poziționată de obicei la piciorul patului, pentru a oferi o soluție generoasă de depozitare pentru așternutul, păturile și lenjeria în exces. Rama solidă din stejar oferă o piesă durabilă, de lungă durată, care va fi un element de bază în casa dvs. pentru anii următori, în timp ce suprafața superioară robustă poate fi utilizată pentru depozitare suplimentară atunci când nu este utilizată și poate fi utilizată ca suport pentru picioare sau pentru ornamente, plante și să țineți obiecte personale în timpul somnului.

Această piesă este ideală pentru camere cu nuanțe neutre, deschise sau pastelate și se potrivește usor cu multe designuri.

Detalii:

Dimensiunea totală: 51 cm H x 100 cm W x 46 cm D
Picioare: 5 cm
Greutate totală: 23,5 kg
Capacitate de incarcare: 13,61 kg
Culoare: Stejar deschis
Material: Lemn, parțial solid
Rezistent la murdarie: da
Blat ridicabil: da
Balama de securitate: da
Sertare incluse: Nu


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.