Klarstein Konfistar fierbator și aparat de conservare, recipient pentru bauturi, 40 l, digital

750,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU LBNU3913.51114699

Descriere

Fierbătorul și aparatul de conservare digital Klarstein KonfiStar 40 este vedeta noastră atunci când vine vorba de conservarea marmeladelor de casă, a creațiilor dvs. din cârnați sau a specialităților îndrăznețe din carne.

Astăzi se va găti! Cu fierbătorul și aparatul de conservare digital Klarstein​ KonfiStar 40, va veni schimbarea ce ține de mâncare cu un efect de lungă durată. Oala sub presiune mare de 40 de litri oferă suficient spațiu pentru a transforma conținutul borcanelor în conserve rezistente la căldură. Nu contează dacă este vorba de legume sau fructe, cum ar fi cireșe, fasole sau mazăre din grădină, castraveți murați, marmelade dulci, creații de cârnați îndrăznețe sau tocana deja pregătită, prăjită din carne și rulouri - cu Konfistar 40 digital se vor păstra pentru întotdeauna. Funcționarea este foarte simplă: puneți paharele umplute într-un vas, umpleți cu apă, selectați temperatura de gătire necesară între 30 și 100 ° C, setați timpul de gătit de la 1 la 180 de minute și începeți. Este deosebit de util afișajul digital încorporat, din care pot fi citite toate setările și, în același timp, pentru a monitoriza dezvoltarea temperaturii curente în vas în timpul gătitului. Vasul menține automat temperatura setată și se oprește automat la sfârșit.

Dar capabilitățile digitale Klarstein KonfiStar 40 nu sunt încă epuizate. Datorită interiorului său din oțel inoxidabil de bun gust și igienic, robinetului de scurgere Cool-Touch și funcției integrate de retenție a căldurii, este perfect potrivit ca recipient pentru ceai fierbinte, punch sau vin fiert, îmbogățește aniversările, bufeturi și sălile de conferințe.

Fierbătorul și aparatul de conservare digitală Klarstein KonfiStar 40 funcționează și din exterior. Carcasa exterioară este realizată din oțel inoxidabil lustruit peste un suport metalic negru. Mânerele Cool-Touch permit un transport ușor în timp ce închiderea capacului asigură că capacul este fixat în loc și conținutul rămâne în interior.

Detalii: 

Dimensiunea totală: 55 cm H x 45 cm L x 40 cm A
Greutate totală: 5 kg
Execuţie: oțel inoxidabil
Programabil: da
Material pentru oală/inserție: oțel inoxidabil
Material de bază pentru carcasă / oală: oțel inoxidabil
Putere: 2500 wați
Capacitate: 40 L
Proprietăți: Păstrează temperatura; Setări de temperatură reglabile; Cu cronometru


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.