Jucarie educativa pentru copii Science Can, model Sistemul Solar, metal/plastic, multicolor

73,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX0019D349J

Descriere

Modelul sistemului solar este conceput pentru copiii cărora le place să exploreze universul. Cele 8 planete care orbitează în jurul Soarelui sunt proiectate pe orice suprafață prin luminile modelului sistemului nostru solar, transformând tavanul într-un planetariu pe care copiii îl doresc, la fel ca în scenă, permițându-le copiilor să exploreze misterele universului fantastic în camerele lor. !

Detalii: 

Includeți vorbitorul în două limbi: engleză și spaniolă. Atingeți modelul siglei planetei de pe bază pentru a dobândi cunoștințe educaționale despre astronomie, pentru a ajuta copiii să-și extindă înțelegerea sistemului solar. Jucăria cu sistem solar este ușor de utilizat și distractiv de învățat jucării educaționale reale pentru copiii de 5-7 ani.

Material: metal/plastic

Culoare: multicolor

Alimentat cu 3 baterii AA (nu sunt incluse).

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.