mystery box la 40 de ron

Joc Monopoly LOL Surprise, 8+ ani

100,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU B07QTVCJCQ

Descriere

Brand Hasbro Gaming

Dimensiunile articolului L x L x Î 129 x 710 x 710 centimetri

Despre acest articol Inspirat de L. O. L. Surprise: Acest joc de societate Monopoly pentru copii cu vârsta peste 8 ani este inspirat de adorabilele păpuși și accesorii L. O. L. Surprise Cumpărați și schimbați păpuși: în loc de proprietăți, tabloul de joc prezintă imagini cu păpuși L. O. L. Surprise pe care jucătorii le cumpără, le schimbă folosind cărți Surprise Colecționează păpuși rare: în acest joc Monopoly, în loc să cumpere proprietăți și locații, jucătorii își propun să adune cele mai rare păpuși L. O. L. Surprise descrise pe tabla de joc L. O. L. Colecția Surprise Doll câștigă: Cu cât un jucător a câștigat mai multe păpuși, cu atât mai multă chirie poate colecta

Declarație de avertizare CPSIA

Pericol de sufocare - Piese mici

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.