Joc de societate Trivia ”Friends”

90,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU B0794TLDLD

Descriere

Descriere produs

Woo-pah! Dacă ești un adevărat fan Friends, trebuie să îți testezi cunoștințele cu jocul Friends Trivial Pursuit!

Această ediție conține 600 de întrebări bazate pe toate momentele preferate de la nunta lui Ross și Rachel’s Vegas, până la clasicul Holiday Armadillo. Testati-va cunostintele din Sezonul 1 până în Sezonul 10 chiar și pregătiți-vă să fiți complet ”bamboozled”. Jocul este la îndemână pentru orice fan al ”Prietenilor” în mișcare!

Cum se joacă

Pentru a câștiga, fii primul jucător care adună șase cărți, răspunzând corect la 12 întrebări. Așezați cărțile în suport, cu partea întrebării orientată în față. Alegeți un jucător pentru a merge primul; jocul continuă în sensul acelor de ceasornic. La rândul tău, aruncă matrița pentru a decide culoarea categoriei. Un alt jucător ia cartea din față și îți citește întrebarea din categoria respectivă. Dacă răspundeți corect, cartea merge în spatele pachetului, dar aruncați din nou matrița pentru a merge la o întrebare WEDGE. De data aceasta, dacă răspundeți corect la întrebare, păstrați cardul. Pentru a câștiga o altă carte, trebuie să răspundeți corect la o întrebare pe o nouă carte, apoi să răspundeți corect la întrebarea WEDGE de pe următoarea carte. Continuați până când veți primi un răspuns greșit. Asta îți sfârșește rândul. Dacă un jucător colectează șase cărți la primul său rand, jucătorii rămași pot încerca să egaleze acest lucru și să forțeze jocul să se încheie la egalitate.

Dimensiuni produs 13,5 x 8,5 x 13,5 cm; 200 de grame

Avertisment de siguranță

Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani.

Pentru utilizare sub supravegherea unui adult

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.