mystery box la 40 de ron

Joc de aruncare cu iepuras de Paste Lopotin, 4 piese, poliester, multicolor, 75 x 135 cm

50,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 36
Cod produs - SKU SX001OM6J1F

Descriere

Setul nostru include banner de aruncare, trei saci de nisip (roșu, galben, albastru) și o frânghie de 13 picioare care vă permite să atârnați oriunde doriți.Paștele poate veni! :Iepure amuzant, ou, pui și model floral și bannere de joc de aruncare verde deschis aduce o mulțime de distracție pentru copiii și familia ta la Paște. Un banner distractiv de aruncare a jocului poate îmbunătăți, de asemenea, coordonarea mână-ochi a copiilor. Joc distractiv de Paște: Drăguț joc de petrecere de Paște, potrivit pentru adulți și copii de toate vârstele, se distrează în interior și în aer liber la evenimente școlare, carnaval și petreceri aniversare. Puteți juca un joc cu mingea cu copiii dumneavoastră pentru a le face intim.

Detalii:

Material: poliester

Culoare: multicolor

Dimensiuni: 75 x 135 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.