Jardinieră pentru grădină din lemn

150,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU VDBA1517.55678672

Descriere

Această jardiniere de grădină din lemn ar fi o alegere excelentă pentru pasionații de bricolaj pentru a-și decora grădinile, balcoanele sau terasele. Fabricat din lemn de salcâm solid cu finisaj de ulei, jardiniera de grădină este rezistentă la intemperii și, prin urmare, foarte practică pentru utilizare în exterior; și cu siguranță va adăuga un strop de culoare naturală spațiului dvs. de locuit în aer liber. Locul de plantat este suficient de adâncă și largă pentru a oferi spațiu amplu plantelor, legumelor, plantelor și florilor. Dispunând de un design distinct stivuibil, acesta oferă diverse opțiuni pentru a crea diferite configurații de jardiniere de grădină. Fundul deschis asigură drenarea bine a apei și respirabilitatea plantelor.

Dimensiuni: 44cm H x 60cm W x 60cm D

Greutatea totală: 9,9 kg

Material: lemn de salcâm masiv

Culoare: maro

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.