Jaluzea Sunlines, albastru marin, 140 x 180 cm

1.095,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU PDND1185.67733491

Descriere

Protecție solară de nouă generație - motorizată, modernă, simplă! Ruloul fără fir controlat de aplicație de la sunlines în varianta blackout stabilește noi standarde în protecția solară interioară.Ruloul poate fi controlat folosind o aplicație simplă și intuitivă. Acesta poate fi descărcat gratuit atât din App Store, cât și din Google Play Store. Aplicația permite ridicarea și coborârea continuă, precum și economisirea diferitelor variante de timp și scene. Nu este nevoie de cablaje altfel complexe. Motorul bateriei este integrat direct în ruloul. Nu aveți nevoie de o conexiune la internet pentru a vă controla ruloul. Jaluzelele și aplicația comunică prin Bluetooth. Odată încărcată, bateria integrată ține aproximativ jumătate de an, cu utilizare zilnică jos și sus. Dacă bateria este descărcată, durează aproximativ 4 ore până când își atinge capacitatea maximă de încărcare. Nivelul actual de încărcare al bateriei este afișat direct în aplicație. 

Detalii: 

Per total: 140 cm l x 180 cm l
Greutatea totală a produsului: kg
Material: Materiale sintetice

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.