Jaluzea scotiana tip blackout , 60 x 160 cm natural

85,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU natural

Descriere

Numite după orașul scoțian Aviemore, cunoscut pentru lacurile sale izolate și pădurile antice, aceste jaluzele inspiră viața în casa ta. Jaluzelele Aviemore prezintă o căptușeală totală pentru întuneric garantat, în timp ce modelul de verificare a carourilor este disponibil într-o gamă de tonuri de pământ care amintesc de Highlands scoțiene. Țesătura din lână artificială vă ajută să vă mențineți răcoroși vara și calzi iarna, fiind în același timp fabricată din poliester 100% robust. Fiecare jaluzea are un cablu reglabil cu un dispozitiv încorporat de siguranță pentru copii, ceea ce îl face alegerea ideală pentru familiile tinere. Sunt incluse instrucțiuni clare, precum și consolele de fixare, șuruburile și dopurile de perete pentru o instalare ușoară.

Material: Poliester

Greutatea articolului: 2.12 kg

Culoare: Natural

Dimensiuni: 60cm x 160cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.