Jacuzzi SPA Sanremo cu hidromasaj pentru exterior, acrilic, lumină subacvatică, 200 x 200 x 93 cm

19.000,00 Lei (TVA inclus) 35.000,00 Lei
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU SanremoTub

Descriere

PLATA NUMAI CU CARD SAU CU TRANSFER BANCAR!


Cada Beliani Whirlpool Sanremo SPA este concepută pentru o cadă cu hidromasaj în aer liber, dimensiunile sale sunt de 200 cm lungime și lățime cu o înălțime de 93 cm. Ambele ergonomice și confortabile, această cadă are suficient spațiu pentru a găzdui 6 persoane.

Designul acestui produs reflectă o cadă modernă frumoasă și luxoasă, poate fi văzută ca un element decorativ plăcut ochiului, emițând o ambianță foarte liniștitoare. Este proiectat cu o acrilică sanitară armată, printre altele din fibră de sticlă și rășină, și cu lemn compozit, ceea ce o face o cadă de calitate mai bună și mai rezistentă.

Ușor de utilizat, oferă în plus față de o baie, o funcție SPA fără ca dvs. să vă părăsiți casa și în liniște. Pentru mai mult confort, cada Whirlpool Sanremo are trei tetiere. Cu siguranță de lux, cu iluminare subacvatică cu LED, această cadă oferă diverse funcții care pot fi ajustate în funcție de nevoile dvs., cum ar fi reglarea temperaturii sau controlul jeturilor de apă, precum și reglarea luminii. Foarte practic, este însoțit de o interfață digitală pentru a oferi utilizatorului control deplin al mașinii. În ceea ce privește curățarea, se face automat respectând mediul.

Cada de baie Beliani Whirpool Sanremo este potrivită pentru dvs. și familia dvs. dacă sunteți în căutarea celui mai bun produs. Este fabricat din material rezistent și antipoluare, deci este un aliat al naturii. Designul acestei căzi de baie este foarte luxos, ceea ce va merge perfect cu decorul dvs. exterior. Datorită unei interfețe digitale și a unei funcții de cromoterapie, această protalasoterapie vă va oferi un moment de relaxare după o zi grea de stres și oboseală.

Detalii:

Tipul produsului: cada cu hidromasaj în aer liber.

Stil: Modern.

Material suplimentar: lemn compozit.

Material principal: acrilic.

Culoare generală: Gri.

Umbra: Gri închis.

Airjets: 14.

Panoul de control digital: Da.

Încălzire: 3 kW / h.

Jeturi de hidromasaj: Da. Jetstreams: 30.

Consum de energie: 6300 W.

Tip material: Acrilic.

Max. temperatura: 40.

Min. temperatura: 26.

Nivel de zgomot: 70.

Control al revărsării: Nu.

Capacitate de locuri II: 6 persoane.

Formă: pătrat.

Pompa cu jet: 2,24 kW / h.

Lumina subacvatică: Da.

Varianta: Gri.

Capacitate: 1300.

Dimensiuni: Lățime: 200. Lungime: 200. Înălțime: 93. Greutate: 410. Dimensiuni interioare: 170x154x84. 

Oferta include: 1 x jacuzzi, mufa nu este inclusă, 1 x dus.

Caracteristici cheie: Sterilizator cu ozon, lumină LED subacvatică, cu jeturi care oferă masaj ușor cu jeturi de apă, cu jeturi de aer care ajută la ameliorarea tensiunii cu aer sub presiune, puncte de masaj plasate în zona din spate, jeturi de hidromasaj pentru picioare și picioare. Informații despre asamblare: vor fi montate de electrician calificat. peste 60 min. Informații suplimentare: Conexiunea la sursa principală de alimentare ar trebui să fie efectuată de un specialist autorizat și calificat., Produsul nu este compatibil cu prizele elvețiene sau engleze și necesită adaptoare adecvate., Toate conexiunile trebuie făcute în conformitate cu acest manual și cu standardele aplicabile. în țara dvs., vă rugăm să rețineți că, din motive de sănătate și igienă, acest produs nu poate fi returnat.

Sfaturi de întreținere: 1. Înlocuiți filtrul în funcție de frecvența de utilizare., 2. Sfaturi de întreținere mai detaliate pot fi găsite în manualul utilizatorului., 3. În mod regulat, scoateți filtrul și clătiți-l sub apă curentă până când se îndepărtează toată murdăria. ., 4. Înainte de depozitare, asigurați-vă că toate elementele sunt curate și uscate și că filtrul este îndepărtat., 5. Nu utilizați produse de curățat abrazive, curățați numai cu agenți de curățare speciali, dedicați Whirlpool.

Cada cu hidromasaj trebuie montată de un electrician calificat

Pentru a-l instala trebuie: să-l asamblați, să reglați cablurile, să le verificați, apoi să le sigilați și, de asemenea, să conectați cada la rețea.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.