mystery box la 40 de ron

Inel „Luxuriant Canopy”, 54

310,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU DE20LNI01-182

Descriere

Sub copacii înalți ai pădurii tropicale, tucani, păsări colibri și ocelots se zbat. O colecție de animale colorate, cu accente florale și detalii ridicate de bijuterii.

Optează pentru acest inel cu sigle de declarație cu un tucan și un cristal sculptat din colecția „Luxuriant Canopy”. Fabricat din alamă aurită cu aur de 18 karate, acest inel de aur vine cu tucanul tropical emblematic, frunze naturale și o ramură de corali. Latura sălbatică este evidențiată de prezența unui cristal sculptat în albastru-cer translucid. Toate elementele sunt emailate manual, în cel mai pur stil La Maison Les Néréides.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.