Incarcator USB/USB tipe C Nething, plastic/metal, alb, 20 W

30,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001MDK48Z

Descriere

Cu intrarea USB C Power Delivery puteți încărca dispozitivele Apple, cum ar fi iPhone 12 Pro Max, 12 Pro, 12 Mini, 12, 11, iPad Pro, iPad Air și toate dispozitivele compatibile de 3 ori mai rapid decât încărcătoarele standard.

Detalii: 

Încărcați rapid dispozitivele compatibile cu tehnologia Quick Charge 3.0 de la Qualcomm în priza USB-A, care permite încărcarea de până la 4 ori mai rapidă decât încărcătoarele obișnuite.

Practic: Optimizați spațiul oriunde v-ați afla, acasă sau în deplasare, datorită încărcătorului USB C PD + 1 USB A Quick Charge 3.0 puteți utiliza mai puține surse de alimentare pentru a vă încărca dispozitivele, dimensiunile sale standard îl fac practic și portabil, ideal pentru a fi întotdeauna cu tine în geantă sau rucsac.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.